Veel mensen realiseren het zich niet maar trainen zonder goede begeleiding is vaak niet effectief en gezond. Daarom train je bij personal Training Centre altijd onder begeleiding.

Trainen onder begeleiding van een personal trainer is voor velen een (te) kostbare investering, maar is echt een noodzaak en MUST om resultaat te behalen en blessures te voorkomen.

PTC biedt daarom een vorm van personal training aan die voor velen wel te realiseren is.


Bij Personal Trainer Centre train je in small group voor een sportschool abonnement tarief!

Voor maar 82,- per maand kun je al onbeperkt aan de small group trainingen meedoen.

Er is een ruim lesaanbod met gevarieerde workouts, toegankelijk voor elk niveau. Onder begeleiding van een professionele en gepassioneerde fitness coach werk je aan het verbeteren van je conditie, kracht en algehele fitheid.

Of je nu 1op1, duo, trio of in small group trainingen volgt, de persoonlijke aandacht staat centraal.

Alle trainingen dragen bij aan een fysiek en mentaal welzijn. Je zult lekkerder in je vel zitten en meer zelfvertrouwen hebben en uitstralen. Wie wil dat niet??


Coronamaatregelen

Bij het Personal Training Centre worden uiteraard de gebruikelijke maatregelen in acht genomen; zoals de 1,5m, net als ventilatie en de hygiëne.

De lesuren tijdstippen zijn afgerond op hele uren. Ivm covid zijn de small group trainingen 50/55 min zodat de in- en uitloop soepel kan verlopen.