Small Group trainingen:

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers zodat het geven van de juiste persoonlijke begeleiding gegarandeerd kan worden.

Wat de trainingen betreft, deze zijn gevarieerd en zijn merendeel op kracht en conditie gericht in de vorm van circuittraining met of zonder fitnessmaterialen/apparaten en eigen lichaamsgewicht.

Iedere training is op elk niveau te volgen, er wordt veel gevarieerd om het uitdagend en afwisselend te houden voor iedereen en om alle spiergroepen zoveel mogelijk mee te nemen, zodat je strakker, fitter en sterker wordt!

Bij het PTC staat veiligheid voorop! Trainen gaat met name om de fun factor! Als je t leuk vindt, dan ga je het volhouden, ga je resultaat zien en dan wordt t alleen maar nog leuker…

Een dag en tijdstip kun je reserveren via de website of de SportBit app. Er is plek voor 6 personen, dus plan je trainingen op tijd in!


Personal training:

Bij personal training zijn het jouw persoonlijke doelstellingen of die van jou samen met jouw trainingspartner(s) die centraal staan en ga je met een vaste coach aan de slag om die te behalen